Combia International Services | Informatie
15499
page-template-default,page,page-id-15499,ajax_leftright,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Informatie

Het kluisje is in eerste instantie bedoeld als beveiliging tegen diefstal van autoaccessoires en autosleutels van auto’s die in en om uw bedrijf geparkeerd staan. Natuurlijk kunnen de sleutels (zoals het bij de meeste bedrijven nog steeds gebruikelijk is) binnen aan een wandbord gehangen worden. Maar voor de autoverkoper, die een twijfelende klant wil helpen, is het bijna ondoenlijk, om telkens weer naar binnen te moeten lopen en de passende sleutels te zoeken. Nog afgezien van het feit, dat het wachten voor de potentiële klant misschien als storend wordt ervaren en het zoek zijn van een sleutel erg onprofessioneel overkomt.

Het autokluisje is gemaakt van twee millimeter dik staal, dat met een nylonlaag gecoat is en voorzien van een ‘tubular slot’, dat aan hoge Amerikaanse veiligheidsnormen voldoet. Aan de achterzijde van het kluisje is een laag rubber aangebracht, dat beschadigingen van de autoruit voorkomt. De haak wordt over de autoruit geschoven; het raam dichtgedraaid en het kluisje zit muurvast en hoeft zelfs bij proefritten niet verwijderd te worden. Het sleutelgat is afgedekt met een kunststof kapje, dat het slot in de open lucht tegen alle weersinvloeden beschermd.

100 x 100 mm grote box, 40 mm diep (ook in 55 mm diepte verkrijgbaar), vervaardigd uit 2 mm staal, achterkant uit 3 mm staal.De box is in delen op ambachtelijke wijze (geen gietwerk) vervaardigd en gelast.

Ze is in haar geheel (inclusief de raambeugel) met kunststof coating bekleed en de achterkant van een extra rubberlaag voorzien waardoor krassen op de ruit worden voorkomen.

Gehard stalen cilinderslot met spatwaterdicht sluitend beschermkapje.Het slot voldoet aan de hoogste Amerikaanse veiligheidsnormen. 100.000 combinaties zijn voor ons gereserveerd. Met handige en compacte ronde sleutel.

combiasleutel

Per 10 Combiaboxen wordt er automatisch een ‘Masterkey’ bijgeleverd(bij de prijs inbegrepen). Iedere besteller krijgt een eigen slotsleutel combinatie. Extra sleutels kunnen met de eerste bestelling meegeleverd worden.

Bij nabestellingen wordt hetzelfde serienummer als bij de eerste bestelling geleverd. Sleutels kunnen alleen schriftelijk nabesteld worden ter voorkoming van onjuist gebruik. De levering volgt dan per aangetekende post.

Voor het bewaren van (tijdelijk) niet benodigde boxen is een met kunststof beklede stalen beugel voor bijvoorbeeld bevestiging aan de muur leverbaar. Kompleet met schroeven en pluggen (1 beugel biedt plaats voor 6 boxen.)