Combia International Services | Transport & werkmateriaal
15599
page-template-default,page,page-id-15599,ajax_leftright,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Transport & werkmateriaal

Nooit meer de verkeerde sleutel of sleutels vergeten?

Door onze verschillende modellen is het mogelijk voor elk voertuig specifieke Combiaboxen te leveren. Zo hebben wij modellen met meerdere gaten die geplaatst kunnen worden op kranen, vrachtwagens, shovels, graafmachines enz. enz.

Door de Combiaboxen te gebruiken hoeven uw werknemers geen verschillende sleutels mee te nemen om meerdere voertuigen te gebruiken. Ze hebben maar 1 sleutel nodig om de Combiaboxen te openen waar de sleutels van het betreffende voertuigen in liggen.

De Combiabox wordt op het voertuig gemonteerd en na montage meteen in gebruik genomen worden. Wij verhuren en verkopen de Combiaboxen en zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar uw sleutels en afstandsbedieningen.

Maak een afspraak met onze specialist en laat uw gegevens achter

We hebben verschillende typen combiaboxen. Hieronder zullen we ze door middel van lijntekeningen proberen te verklaren.

Deze box is geschikt voor montage ( b.v. bij transportbedrijven op vrachtauto’s). Door middel van een enkel gat aan de achterzijde van de box.

Dit plaatje is een schematische weergave van de raambeugel. Het uitsteeksel aan de achterkant van de box komt aan de binnenkant van de ruit; de ruit wordt dichtgemaakt en de box zit muurvast.

Deze box is tevens bedoeld voor montage en heeft vier gaten waardoor dit type uiterst geschikt is om de box stevig te monteren aan een muur of machine.

Dit type box is bedoeld om aan het stuur van een auto of een spiegel van een vrachtauto te hangen. De beugel aan de bovenkant van de box wordt om het stuur of aan de spiegel gehangen en de box kan geen kant meer op.