Combia International Services | Automotive
15597
page-template-default,page,page-id-15597,ajax_leftright,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Automotive

U wilt tijd besparen en verkopen verhogen?

Niks is zo vervelend als bezig zijn met een klant en dan moeten zoeken naar sleutels of afstandsbedieningen. Het verkoopproces moet vlot verlopen en de klant moet niet achter gelaten worden voor het zoeken naar sleutels die wellicht een collega nog in zijn of haar zak heeft.

Door met de klant in contact te blijven en niet gestoord te worden in het verkoopproces verhoogt u de verkopen aanzienlijk. De klant wil de aandacht die hij verdient en niet wachten tot de verkoper terug is met de juiste sleutel. Doordat u hiermee veel tijd bespaart en de klanten beter te woord kunt staan gaat u dit terug zien in de verkopen.

Wij geven de mogelijkheid om de Combiaboxen zowel te huren als te kopen. Tegen een vaste lage prijs per maand bent u altijd gegarandeerd van een goed werkend product en bent u flexibel in de hoeveelheid Combiaboxen die u nodig heeft.

Maak nu een afspraak en laat uw gegevens achter op de site

Benieuwd wat we voor uw wagenpark kunnen betekenen?