Combia International Services | Zorg
15589
page-template-default,page,page-id-15589,ajax_leftright,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Zorg

U wilt veiligheid waarborgen en geen hoge investeringen doen

Dit kunnen wij leveren middels ons SKG gecertificeerde kluis voor woonhuizen en zorginstellingen. Wij hebben het veiligste kluisje in de markt met goede opbergmogelijkheid voor meerdere sleutels.

Als zorgorganisatie kunt u tegen een vaste lage prijs per stuk gebruik maken van Combiaboxen voor uw gehele organisatie. U huurt flexibel per maand het aantal sleutelkluizen dat er nodig is. Is er veel vraag in een bepaalde periode en op een ander tijdstip minder dan levert u de boxen weer in en betaalt u verder niets meer. U bent dus flexibel in het verschaffen van Combiaboxen aan uw clienten en zit niet aan hoge investeringen vast.

Onze Combiaboxen zijn voorzien van sleutels i.p.v. een cijfercode. Dit hebben wij o.a. gedaan omdat de uitgifte van sleutels te controleren is en u precies weet welke personen toegang hebben tot de Combiaboxen. Een cijfercode is makkelijk door te geven en is zeer fraudegevoelig.

Verschillende opties zijn mogelijk van montage tot beheer. Maak vandaag nog een afspraak voor een advies op maat en profiteer van het veiligste en eenvoudigste systeem.

We hebben verschillende typen combiaboxen. Hieronder zullen we ze door middel van lijntekeningen proberen te verklaren.

Deze box is geschikt voor montage ( b.v. bij transportbedrijven op vrachtauto’s). Door middel van een enkel gat aan de achterzijde van de box.

Dit plaatje is een schematische weergave van de raambeugel. Het uitsteeksel aan de achterkant van de box komt aan de binnenkant van de ruit; de ruit wordt dichtgemaakt en de box zit muurvast.

Deze box is tevens bedoeld voor montage en heeft vier gaten waardoor dit type uiterst geschikt is om de box stevig te monteren aan een muur of machine.

Dit type box is bedoeld om aan het stuur van een auto of een spiegel van een vrachtauto te hangen. De beugel aan de bovenkant van de box wordt om het stuur of aan de spiegel gehangen en de box kan geen kant meer op.